Cosplaying

Cosplaying på en budget

Populariteten av cosplaying eller kostymspel har ökat de senaste åren. Cosplayers spänner över alla åldersgrupper och över en rad andra demografi. Faktum är att cosplaying inte ens kräver ett speciellt tillfälle, bara lite tålamod och mycket passion. Men för att cosplay är det väldigt viktigt att ha den mest väsentliga aspekten av erfarenheten, kostym. Kostymer kan vara mycket dyra, men det finns sätt att cosplay på en budget.Letar du efter CRAFTFOAM/EVA FOAM i Sverige, då har du kommit rätt. Vi har flera olika tjocklekar.

Lär dig att göra smink
Ibland kan du använda rätt kombinationen för att skapa den effekt du vill ha. Till exempel kan du bli Joker utan att behöva få en lila kostym. Om du inte är van vid smink kan du hitta en mängd handledning på sociala nätverk som YouTube. Du kan inte bara hitta tips om hur du skapar önskade effekter, men du kan också upptäcka att du kan ta reda på vilken smink som passar bäst för vilken kostym du vill.

Lär dig hur du arbetar med gammalt kläder
De flesta har kläder som har blivit gamla och slitna. Du kan dock lära dig att förvandla gamla kläder till kostymer. Du kanske inte har mycket erfarenhet av att sy, men du kan fortfarande lära dig att sätta bitar ihop och göra kepsar eller andra kläder för att efterlikna dina favorit superhjältar eller favorit-tv-tecken. Du kan förvandla alla gamla kläder till att komma upp som motsvarar den roll du vill ha.

Ta bitar från billiga kostymer
Kostymer för cosplay kan vara ganska dyra, speciellt om du letar efter något autentiskt. Faktum är att ett par steampunkbyxor kan kosta lika mycket eller mer än ett par designer jeans. Men om du använde en korsett från en Halloween kostym kan du spara mycket pengar. Du kanske måste vara kreativ och måla eller färgämne så att de är korrekta för den kostym du vill skapa.

Accessorize
Även om du inte kan få kläderna för din kostym exakt exakt, kan du fortfarande använda tillbehör som hjälper dig att skapa en bra kostym. Du kan faktiskt göra smycken med bitar som pärlor, kristaller och andra bitar som finns på en hantverksbutik. Du kan dekorera skor och stövlar så att de är en del av kostymen. Du kanske vill hitta hårbitar och / eller peruker som hjälper dig att föreslå en karaktär även utan rätt klädsel.

Skapa din egen karaktär
När du cosplaying finns det ingen regel som säger att du måste göra det som en välkänd karaktär. Om du någonsin är osäker på en kostym, kan du helt enkelt göra det till ett original. Du kan vara en pirat, inte Jack Sparrow. Du kan vara en vampyr, inte Dracula. När du skapar din egen kostym har du inga regler att följa och du kan vara så kreativ som du vill. Din kostym har din personliga touch och du kommer inte känna trycket att behöva skapa en karaktär som är perfekt noggrann till boken, film eller tv-show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *